.
Srijeda, 18 Listopad 2017    

Zagrebačka tehnikaPočetna Ljetni kamp "Jarun"
Ljetni kamp tehničkih vještina
Utorak, 04 Kolovoz 2009 21:44

Ljetni kamp održava se na Jarunu,  koristeći resurse Kanu kluba "Končar", Kajakaški prilaz bb, tijekom ljetnih mjeseci u četiri turnusa i nudi programske sadržaje tehničke kulture za oko 120 djece.
 
Glavni organizator je ZZTK, suorganizator je Zagrebački savez tehničkih djelatnosti na vodi, a u realizaciji programa sudjeluje većina članica ZZTK, njezinih samostalnih udruga i vanjski partneri.

Uz potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, ovaj program  se  provodi i uz pomoć  Gradskih ureda za zdravstvo i branitelje te socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.
Zagrebački holding, preko svoje podružnice za upravljanje športskim objektima, osigurava logističku potporu Kampu, a svi zaposlenici ZZTK angažirani su u pripremi i provedbi Kampa.


Gradonačelnik Grada Zagreba osobno, kada mu to obveze dopuštaju, otvara Kamp jer je tradicionalno njegov pokrovitelj.

Ljetni kamp tehničkih vještina na Jarunu uživa veliku medijsku pozornost, prije svega zato što je, zahvaljujući Gradu Zagrebu, besplatan za korisnike, ali i stoga što svojim sadržajima nudi model aktivnog, zanimljivog i nezaboravnog stjecanja tehničkih znanja i vještina tijekom praznika.
ZZTK razumnim investicijama nastoji povećati trajni smještajni kapacitet pri Kanu klubu "Končar" kako bi udovoljila interesu i sve većim potrebama.
 
 


 

Samoprocjena

Ovdje možete preuzeti upitnik i prezentaciju o načinu ispunjavanja upitnika
Upitnik.docx
Prezentacija.pdf

Tekst pravilnika (NN 119/2015)

Grad Zagreb
bottom

top

Podaci o članicama

Najčitanije

DOWNLOAD zona


bottom

web dizajn ........Fotografika........ Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom.