.
Srijeda, 18 Listopad 2017    

Zagrebačka tehnikaPočetna
Dani tehničke kulture


U subotu 01. listopada u 12:00 u Kulturnom centru Narodnog sveučilišta Dubrava svečano su obilježeni ovogodišnji Dani tehničke kulture u sklopu kojih smo proslavili 70-tu obljetnicu djelatnosti tehničke kulture u Gradu Zagrebu izložbom i radionicama saveza i udruga, članica Zagrebačke zajednice tehničke kulture te Hrvatske zajednice tehničke kulture.


Velika nam je bila čast što su nam svojim prisustvom svečanost uveličali gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport (GUOKŠ), gospodin Ivica Lovrić, zamjenik pročelnika GUOKŠ-a, gospodin Tedi Lušetić, predsjednik Povjerenstva za odabir programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Zagreba, gospodin Krešimir Supanc, voditeljica odjela za tehničku kulturu pri GUOKŠ, gospođa Madeleine Wolf te brojni gosti i prijatelji tehničke kulture.

 

 

U sklopu manifestacije, tradicionalne nagrade tehničke kulture „Dr. Oton Kučera“ najzaslužnijim pojedincima i najboljoj udruzi koji su se isticali tijekom 2015. i promovirali djelatnost, gradonačelnik je osobno uručio:

  1. Vladimiru Jugu iz Remetinečkog astronomskog društva
  2. Ivanki Dobrijević iz Radiokluba slijepih Louis Braille
  3. Tomislavu Stipanoviću iz Hrvatske udruge vojnih minijaturista
  4. Davorki Dujić iz Zagrebačke zajednice tehničke kulture

te Otvorenoj računalnoj radionici „Svi smo protiv“ iz kategorije Udruga.

 

 

ZZTK je na manifestaciji predstavila brošuru u kojoj su na 32 stranice objedinjene sve djelatnosti iz područja zagrebačke tehničke kulture, ponuđene mogućnosti bavljenja tehničkom kulturom u Gradu Zagrebu s kontaktima gdje roditelji mogu uputiti svoju djecu i osnažiti ih za upravljanje brojnim tehničkim i tehnološkim izazovima modernoga doba.

 

Samoprocjena

Ovdje možete preuzeti upitnik i prezentaciju o načinu ispunjavanja upitnika
Upitnik.docx
Prezentacija.pdf

Tekst pravilnika (NN 119/2015)

Grad Zagreb
bottom

top

Podaci o članicama

Najčitanije

DOWNLOAD zona


bottom

web dizajn ........Fotografika........ Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom.