.
Srijeda, 18 Listopad 2017    

Zagrebačka tehnikaPočetna
III. dani tehničke kulture


Treći puta za redom u organizaciji Zagrebačke zajednice tehničke kulture, ove godine u Osnovnoj školi Gračani, 26. i 27. rujna 2014. održani su Dani tehničke kulture. Čast prilikom svečanog otvaranja dodjeljena nam je preko izaslanice gradonačelnika, gospođe Madeleine Wolf, voditeljice odjela za tehničku kulturu pri Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i šport koja je u društvu predstavnika gradske i lokalne uprave i samouprave, te domaćina i organizatora službeno i otvorila Dane.


Zagrebačka zajednica tehničke kulture programom Dana tehničke kulture želi informirati javnost o nebrojenim mogućnostima bavljenja nekom od tehničkih djelatnosti koje se u Zagrebu pokušavaju održati i razvijati više od 60 godina i kroz koje su se odgajale i osposobljavale brojne generacije naših sugrađana.  Riječ je o programu od posebnog interesa za Grad Zagreb koji ga i sufinancira preko Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.

Također, manifestacija skreće pozornost na bogatstvo sadržaja koje nudi tehnička kultura za korisno i kreativno provođenje slobodnog vremena tijekom kojega djeca i mladi imaju priliku usvojiti znanja i steći korisne vještine koje će im obogatiti život i uvećati sposobnosti.    

Dani tehničke kulture objedinjuju djelatnost preko 15.000 sudionika programa tehničke kulture godišnje u Gradu Zagrebu kroz udruge okupljene u 14 strukovnih saveza i mnoge samostalne udruge specifične djelatnosti. Svi oni članice su Zagrebačke zajednice tehničke kulture koja koordinira njihove aktivnosti i skrbi za kvalitetu djelatnosti.

Osim izložbenog dijela,  ova manifestacija nudi različite radionice i pokazne edukativne vježbe, predstavlja domaće i međunarodne uspjehe, razmijenu informacija, dogovore o budućim suradnjama i planove za bolju budućnost zagrebačke tehničke kulture. 

Samoprocjena

Ovdje možete preuzeti upitnik i prezentaciju o načinu ispunjavanja upitnika
Upitnik.docx
Prezentacija.pdf

Tekst pravilnika (NN 119/2015)

Grad Zagreb
bottom

top

Podaci o članicama

Najčitanije

DOWNLOAD zona


bottom

web dizajn ........Fotografika........ Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom.