.
Srijeda, 18 Listopad 2017    

Zagrebačka tehnikaPočetna Centri tehničke kulture
Centri tehničke kulture ZZTK
Tjedan udruga
Srijeda, 23 Rujan 2015 07:25
U posljednjih nekoliko godina Grad Zagreb je uspostavio izvrsnu suradnju i partnerski odnos sa udrugama koje djeluju na području grada. Ta suradnja i partnerski odnos najbolje se odražava u nizu zajedničkih akcija i manifestacija koje se održavaju u gradu, a s ciljem unapređenja kvalitete života građana našega Grada.

Jedna od najpoznatijih zajedničkih manifestacija koja ove godine navršava svojih 15 godina je Tjedan udruga kojoj je cilj upoznavanje šire javnosti s radom udruga, programima koji se provode, kao i njihovim članovima.

U cilju što boljeg informiranja građana, Grad Zagreb organizira sadržajan i bogat petodnevni program s presjekom petnaest godina obilježavanja manifestacije.  

Manifestacija održavala na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Zrinjevac), od ponedjeljka 25. do petka 29. svibnja 2015., svakodnevno u vremenu od 10,00 do 16,00 sati.

ZZTK obogatila je program kreativnim radionicama i vožnjom motornog automodela na daljinsko upravljanje.
 
ZZTK na Danima Travnog
Izložbom radova polaznika programa Centra tehničke kulture Sesvete i Dubrava te osoba s intelektualnim poteškoćama, ZZTK je nastupila u Kulturnom centru Travno u petak 25. travnja gdje je srdačno dočekana i pobudila veliki interes posjetitelja. Sljedeći dan, vožnjom automodela na daljinsko upravljanje predstavio se Centar tehničke kulture Sesvete.
Više...
 
Čehi 2015. - raketno modelarstvo

U subotu, 25. travnja 2015. održan je 37. Kup Zagreba u raketnom modelarstvu - Čehi 2015.
Organizator natjecanja bio je Zagrebački zrakoplovno tehnički savez Rudolfa Perešina, u suradnji sa ZZTK i Amaterskim raketnim astronautičkim klubom Dubrava – Zagreb, a domaćin Zrakoplovni klub Aerotika.

CTK Dubrava osvojila je sva tri odličja, po jedno u svakoj kategoriji, odnosno pojedinačno - RAKETE S TRAKOM - zlato, pojedinačno - RAKETE S PADOBRANOM - srebro i EKIPNO - bronca.

  
Centar tehničke kulture Sesvete
Utorak, 04 Kolovoz 2009 21:27

Prostor u OŠ Sesvete, I.G. Kovačića 19, Sesvete
Tel: 01/ 20 00 126
Ponedjeljak-petak 8-16 sati
Voditelj Centra i radionica Franjo Jelić

 

Više...
 


Samoprocjena

Ovdje možete preuzeti upitnik i prezentaciju o načinu ispunjavanja upitnika
Upitnik.docx
Prezentacija.pdf

Tekst pravilnika (NN 119/2015)

Grad Zagreb
bottom

top

Podaci o članicama

Najčitanije

DOWNLOAD zona


bottom

web dizajn ........Fotografika........ Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom.